Nykyisin kaikki vauvasta – vaariin tietävät suunterveyden tärkeyden omalle hyvinvoinnille.

Ja elleivät vauvat vielä tiedä, heidän sisarensa, veljensä, vanhempansa ja isovanhempansa tietävät. Yhä nuoremmat hammaslääkärin, hoitajan ja suuhygienistin tai hammasteknikon asiakkaat saavat jonkin irrotettavan suunhoitokojeen käyttöönsä. Myös uniapnea yleistyy ja uniapneakiskot ovat enenevästi käytössä.

Näitä kojeita ovat yöllä tai päivällä käytettävät purentakiskot , oikomiskojeet , hammasproteesit. Yöllä käytetään uniapneakiskoja. Hammassuojat urheilijoilla kuuluvat myös puhdistettaviin kojeisiin.

Lisäksi suunterveyteen vaikuttavana mukaan on luettava nykyinen suuri määrä suukorujen käyttäjiä.

Suunhoidon ammattihenkilöstä joutuu arvioimaan kaikkiena asiakkaiden kohdalla sopivat hoitoratkaisut. Yhä nuoremmille lapsille tehdään yksilölliset oikomiskojeet tai purentakiskot. Seniorit käyttävät hammasproteeseja. Uniapnea on jo kansansairaus ja helppokäyttöiset uniapneakiskot hoitosuositustenkin mukainen hoitoratkaisu.

Suunhoidon keskeinen tehtävä on myös osaltaan huolehtia kaikkien kokonaisterveydestä. Tällöin ensisijaista on huolehtia hampaiden puhtauden ja hygienian lisäksi kaikkien suun kojeiden hygieniasta.

Kojeiden puhdistuksen tulee olla ennenkaikkea helppoa ja tehokasta. Tähän tarvitaan hyvin tutkitttu tuote, jolla on vahva tutkimustausta ja mielellään mahdollisimman vankka käytännön kokemuspohja.

Markkinoilla on monenlaisia väittämiä ja tehokkaimman tuotteen löytäminen koko perheen käyttöön voi olla haastavaa.

Nitradine tarjoaa perusteelisesti tutkitun ja helpon ratkaisun koko perheen suukojeiden syväpuhdistukseen ja desinfiointiin.

Muuta ei tarvita. Käyttäminen on helppoa, kuten toisaalta näiltä sivuilta selviää. Raikkauden ja irtolian puhdistuksen lisäksi Nitradine poistaa ainoana valmisteena hammaskiven, joka kätkee sisäänsä bakteerit, sienet ja mikrobit. Kun hammaskivi on poistettu, tutkimukset osoittavat, että Nitradine pitää epäpuhtaudet tehokkaimmin poissa. Aluksi Nitradinea käytetään 12 pv joka päivä ja tämän jälkeen 2 x viikossa käytettynä ylläpitohoito riittää.

Kansainväliset tutkimukset vahvistavat tehon. Suomalainen tutkimus julkaistiin vuonna 2016. Suomen Hammaslääkärilehti 10/2018, Suuhygienistilehti 1/2018 ja Hammasteknikkolehti 4/2017 julkaisi tämän tutkimuksen, joten ammattilaiset suosittelevat laajasti Nitradinen käyttöä kaikkien kojeiden puhdistukseen.

Miksi suuterveyden kohdalla kojeiden puhdistuksesta pitäisi tehdä vaikeaa, kun se voi olla helppoa, nopeaa ja tehokasta. Jatkuvalla Nitradinen käytöllä estetään esim. sienen jne. pääsy suun avohaavan kautta elimistöön. Tiedetään, että suun matala-asteinen tulehdus on riski kokonaisterveydelle. On siis perusteltua käyttää Nitradinea. Nitradine on erittäin edullinen tapa varmistua kojeen puhtaudesta. 6 viikon pakkaus maksaa 10,00€, joten päivähinnaksi tulee 0,22€. Tämän edullisemmin et voi varmistua kojeesi perusteellisesta puhtaudesta ja suuterveytesi tilasta. Hae Nitradine apteekistasi!